Pravno obvestilo spletnega mesta Fteam *

(je kot priloga, sestavni del "Splošnih pogojev poslovanja FORTASSE d.o.o.")
ter spletnih strani: www.fortasse.si(.eu), www.fteam.si, www.dedrait.si, www.sailselect.si, www.fcharter.si(.eu), www.vector.si, www.leidi.si(.eu), www.bmy.si, www.forwater.si(.eu), www.excelboats.si(.eu)

* Spletne strani: www.fortasse.si(.eu), www.fteam.si, www.dedrait.si, www.sailselect.si, www.3f.si , www.fcharter.si(.eu), www.vector.si, www.leidi.si(.eu), www.bmy.si, www.forwater.si(.eu), www.excelboats.si(.eu) so v nadaljevanju opredeljene kot : Fteam (spletni portal Fteam).

Vse pravice so pridržane.

Obvestilo se nanaša na začetno stran in vse podstrani spletnega portala Fteam. Informacije in gradiva na elektronskih naslovih Fteam so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine družbe FORTASSE d.o.o., Čanžkova ulica 9, Maribor in partnerjev oz.znamk, ki jih FORTASSE d.o.o. zastopa in prodaja (v nadaljevanju Fteam), katerih vsebine so vključene v spletni portal Fteam.

Z uporabo katerekoli naše spletne strani izražate svoje sprejemanje in strinjanje s pogoji poslovanja: "Splošni pogoji poslovanja FORTASSE d.o.o.".

Omejitev odgovornosti
Vse informacije in gradiva na spletnem portalu Fteam so informativne narave. Fteam se bo trudil za najboljše možno delovanje spletnega portala, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo spletnega portala. Vsi uporabniki uporabljajo spletni portal Fteam na lastno odgovornost. Niti Fteam niti katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi spletnega portala Fteam ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah in gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na spletnem portalu Fteam ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Fteam tudi ne more biti odgovoren za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani, zaradi vašega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. Fteam ne more biti odgovoren za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletnega portala Fteam.

Fteam se bo trudil za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti.

Fteam lahko te strani spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.
 

Blagovne znamke
Fortasse, Team Fortasse, Crew Fortasse, Fteam, Fcharter so blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke podjetja FORTASSE d.o.o.
3F je registrirana blagovna znamke podjetja 3F-Darko Fras s.p.
DeDrait je registrirana blagovna znamke podjetja De Drait Yachting.
Excel Inflatables je registrirana blagovna znamke podjetja Seamark Marine.
Vector Outboards je registrirana blagovna znamke podjetja Seamark Marine.
NorCross je registrirana blagovna znamke podjetja NorCross Marine Inc.
HawkEye je registrirana blagovna znamke podjetja NorCross Marine Inc.
SailSelect je registrirana blagovna znamke podjetja SailSelect BV.
Flover je registrirana blagovna znamke podjetja Bolim Inc.
Barigo je registrirana blagovna znamke podjetja Barigo Barometetherfabrik GmbH.
Compass je registrirana blagovna znamke podjetja Compass GmbH.
4W, ForWater je registrirana blagovna znamke podjetja C.L.O.P.
Leidi je registrirana blagovna znamke podjetja Obrt za popravak i proizvodnju plastičnih plovila Leidi.
Magma je registrirana blagovna znamke podjetja
Magma Products, Inc
BMY je registrirana blagovna znamke podjetja Boatboulding Szecziecinek.
Vse ostale blagovne znamke pripadajo njihovim lastnikom.
VSE PRAVICE PRIDRŽANE !

Omejitev uporabe informacij in gradiv
Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej strani, lahko naložite z mreže za vašo osebno domačo rabo, pri čemer ne smete spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na spletnem portalu Fteam ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja je prepovedano. Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa spletnega portala Fteam za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo.

Fteam ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane s spletnim portalom Fteam. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost Fteam-a za vse primere izključena.

To pravno obvestilo lahko Fteam kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokratni spremenjeni obliki, zato priporočamo, da jih v primeru uporabe spremljate na teh straneh. Z uporabo te strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate.

Uporaba strani v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja strani na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.